Kuponginlösen AB

mobil2


LÖS IN MOBILA PRSENTKORT

I dag är det självklart att handla det mesta på nätet. Nu lanserar ClearOn en webbshop för mobila presentkort. Perfekt för smågåvor till vänner eller kunder. Se till att du kan ta emot mobila presentkort i kassan.

VI SVENSKAR blir alltmer mobila – i dag mobilsurfar vi i genomsnitt 1,5 timme per dag. I och med det förändras även våra köpbeteenden. Nu vill vi handla fler saker på nätet. För att möta denna efterfrågan lanserar ClearOn webb shoppen mobilapresentkort.se.
– Vi ser en enorm möjlighet kring presentkort och marknaden för smågåvor. Därför satsar vi nu på en helt ny sajt, mobilapresentkort.se, där kunder enkelt kan köpa presentkort på smågåvor som godis, tidningar, pocketböcker och liknande, säger Johnny Lönnberg, affärsområdeschef på ClearOn.

PÅ SAJTEN mobilapresentkort.se kan såväl privatpersoner som företag enkelt surfa in, välja varukategori, produkt och antal presentkort, betala och skicka i väg tillsammans med en personlig
hälsning till mottagaren. Perfekt för att visa sin uppskattning till en god vän eller en kund. Den som får presentkortet går till närmaste butik och löser in kortet mot sin gåva. Snabbt, lätt och smidigt!
– Det är ett bra sätt för handlare att ta del av en marknad som man annars kanske går miste om, eftersom kunden löser in sitt presentkort i handeln. För leverantören är sajten ett bra ställe att synliggöra sina produkter i ett relevant sammanhang, säger Johnny Lönnberg.
På mobilapresentkort.se finns alla sorters varor och produkter från dagligvaruhandeln, men fokus är på smågåvor i form av godis, böcker och tidningar. Det går även att köpa SF-biobiljetter som mobila presentkort på sajten.

UNDER SPECIELLA högtider som alla hjärtans dag, påsk och jul blir utbudet i webbshoppen säsongsbetonat. Då skyltas det lite extra med exempelvis geléhjärtan, skumtomtar och påskägg. Men givetvis kan kunderna köpa alla sorters presentkort året om. Inom kort kommer det även att vara möjligt att skicka blommor och köpa digitala skraplotter.
– Sajten är en utveckling för att anpassa oss till att våra kunder i dag är alltmer mobila och vill köpa sina varor och tjänster online i allt högre utsträckning, säger Johnny Lönnberg.


Hitta din gåva på:
mobilapresentkort.se